Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обявиха кога окончателно ще приключи сериалът "Squid Game" (ВИДЕО)

01 август 2024, 09:20 часа • 915 прочитания

"Squid Game" се завръща в Netflix за сезон 2 на 26 декември - едно мрачно удоволствие точно след Коледа. Компанията разкри, че най-голямото шоу в историята ѝ ще приключи с третия си сезон, предаде "Variety".

Вторият сезон на корейския драматичен сериал се завръща с някои познати и някои нови лица, а също така ще се завърне за сезон 3 през 2025 г., отбелязвайки края на хитовата история, поне в сценарна форма.

Това се случва, след като "Squid Game", който стартира на 17 септември 2021 г., се превърна в глобален феномен, отбелязвайки над 1,65 млрд. часа гледане за 28 дни и достигайки 111 млн. акаунта, превръщайки се в първия сериал на Netflix, който надхвърля 100 млн. членове при старта си.

Още: Осъдиха актьор от сериала "Squid Game" за сексуален тормоз

Сюрреалистичният свят на "Squid Game"

Снимка: Getty Images

Третият сезон е заснет едновременно с втория, което позволява на Netflix да го пусне през 2025 г. Така феновете ще чакат много по-малко в сравнение с трите години между първите два сезона. Сериалът се продуцира от Firstman Studio, а Ким Джи Йон е и изпълнителен продуцент.

Още: Звезда от Squid Game с историческа награда "Еми", от "Наследници" се подиграха с крал Чарлз (ВИДЕО)

"Изминаха почти три години, откакто Сезон 1 беше посрещнат с невероятен отзвук по целия свят и се случиха много невъобразими събития", пише Хван Донг-хьок.

"Спомням си, че в първия ден, в който започнахме да снимаме Сезон 2, си помислих: "Уау, не мога да повярвам, че отново съм в света на "Squid Game". Чувствах се почти сюрреалистично. Чудя се как ли ще се почувствате и вие, когато се върнете в "Squid Game" след три години", обясни то, цитиран от БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес