Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този продукт чисти до блясък медните съдове за готвене

17 май 2021, 15:58 часа

Медните съдове са неизменна част от всяко едно домакинство. Освен, че изглеждат чудесно и допълват кухненското обзавеждане, те могат да се ползват дълго време без да се амортизират.

Разбира се, тук е много важно да знаете как да ги поддържате, така че дори след години ползване, да изглеждат като чисто нови.

Днес ще ви издадем един малък трик, който ще помогне за това съдовете винаги да блестят от чистота, а на вас да ви доставя истинско удоволствие, докато приготвяте храната си в тях.

Кетчупът почиства до съвършенство медните съдове за готвене

Ако в мивката имате замърсени тиган, касерола, тенджера или друг съд от мед, не се тревожете. Съществува наистина лесен и бърз начин за мигновено почистване.

Отворете вратата на хладилника и грабнете опаковката с кетчуп. Да, точно онзи кетчуп, с който гарнирате сандвичи, пици, картофки и всякакви други ястия.

Как и какво може да почиствате с КЕТЧУП

Сложете малко количество върху гъбата за почистване на съдове и започнете да търкате. Няма лъжа, няма измама, само след броени минути вашата тенджера ще изглежда като нова.

Полирайте внимателно и оставете така няколко минути. Киселината от доматите допринася за разграждането на нечистотиите. Всякакви замърсявания, дори и мазните загорели съдове ще светнат от чистота.

Как да почистите дистанционното

Ако не ви се намира кетчуп, бихте могли да пробвате с доматено пюре. Ще ви свърши също страхотна работа.

Направете го още сега и сме сигурни, че ще бъдете приятно изненадани. Бъдете практични и си спестете време.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес