Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само 1 съставка и прозорците ще бъдат идеално ЧИСТИ

06 април 2022, 14:05 часа

Всяка една домакиня се стреми домът й да бъде чист, подреден и уютен. За да се случи това обаче е нужно да разполага с цял арсенал от тънкости и хитрини, с които да си служи в правилния момент.

Чистенето на прозорците се оказва не толкова лесна задача, колкото изглежда, когато наблюдаваме процеса отстрани. Макар по търговските вериги да се предлагат какви ли не препарати, те не винаги успяват да лъснат до блясък тази част от дома ни.

Ще ви споделим една тайна съставка, която да добавите към препарата за прозорци и ви гарантираме, че резултатът ще ви остави безмълвни. Няма да повярвате как е възможно всичко това и то само с една простичка съставка, която добре познаваме.

Как да се справите със запотените прозорци през зимата

Съставката, която ни гарантира брилянтно чисти прозорци

Нужен ви е концентриран разтвор на калиев перманганат. Първо почистете прозорците с обикновена вода, така че да може мръсотията да се махне от тях. Едва след това си пригответе разтвор от калиев перманганат, който да бъде колкото се може по-концентриран.

Почистете прозорците с него и накрая забършете и подсушете с вестници и чисти кърпи. Това е всичко, което се изисква от вас да направите, ако искате тази част от обзавеждането да бъде безупречно чиста.

Опитайте още сега и ви гарантираме резултати, за които дори не сте и бленували!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес