Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако сложите това при прането, резултатът ще е удивителен!

10 юни 2022, 11:38 часа

Сигурни сме, че всеки от вас е ставал свидетел на бели дрехи, които с времето и изпиранията са пожълтели или посивели. За съжаление повечето решаваме да ги изхвърлим, без да си даваме сметка, че съществува средство, което успява да възвърне първоначалния вид на дрехата. Именно днес ще ви разкажем за него.

Какво да поставим при прането, ако искаме видът му да е перфектен?

Вместо да купувате скъпоструващи препарати с избелващо действие, които нарушават тъканите, заложете на най-обикновен аспирин.

Ето как трябва да процедирате:

Стрийте на прах 5 таблетки аспирин от 300 мг и ги разтворете в 7-8 литра топла вода. Накиснете белите дрехи, които с времето са пожълтели или посивели. Оставете ги в този разтвор за една нощ. На следващата сутрин ги сложете да се перат, като не забравяте да добавите няколко таблетки аспирин в пералнята.

Бързи и лесни домакински трикове за пране и гладене

Няма да повярвате, но това евтино средство върши чудеса. Благодарение на аспирина и неговото действие, белите дрехи ще бъдат в съвършен вид. Не се налага да ползвате никакви препарати.

Опитайте този трик и сами се уверете, че действа. Хората, които го ползват, споделят, че дрехите им никога не са били по-бели.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес