Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Концептът Subaru WRX изтече преди официалния си дебют

27 март 2013, 15:28 часа • 59105 прочитания

Само дни ни делят от потвърждение дали тези снимки са истински и именно така изглежда концепцията Subaru WRX. Неизвестностите са свързани с това, че снимките приличат повече на рендъри, а не на истински фотоси. Американските медий обаче твърдят, че това са официални снимки на Subaru, които умишлено и толкова очевидно са обработени, за да приличат на рендъри.

Детайли, както може да се досетите, липсват. Очевидно е, че автомобилът изглежда невероятно, отново е седан и дизайнът умишлено се различава от фирмения стил на марката. Лично аз се надявам, че именно така ще изглежда концепцията WRX, която ще ни даде ясна представа за бъдещата серийна визия на една от легендарните „бегачки“, присъстващи в мокрите сънища на заклетите автомобилни фенове.

 

Ясно е, че не малка част от елементите няма да видим в серийно производство, но също така е ясно, че WRX вече откроимо се различава от Impreza, върху която се базираше, а хечбекът така и не успя да намери широката популярност, заради която Subaru взе решението да я направи във формата на хечбек.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес