Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Календарът Мис Тунинг 2015 е супер секси

10 октомври 2014, 12:43 часа • 159907 прочитания

Година 2014 все още има бензин в резервоара и поне няколко авто изненади за нас, но днес ще погледнем към следващата, защото Miss Tuning Calendar 2015 е готов и е по-секси от всякога. И както винаги, той предлага на автомобилните фенове възможно най-добрата комбинация: бързи коли с горещи жени. Но в секси коктейл, а не както преди години – в пошла и брутална комбинация.

 

За 2015 г. организаторите на Tuning World Bodensee решиха, че голи момичета, облечени в разкопчани и омаслени гащеризони, е изчерпана тема. Затова те са завели красивата Вероника Климовиц в Найроби, където дивата природа е осигурила пейзажа за 13-те фотоса. Савана, плажове, мъже от племето Масаи – Кения разполага с всичко, за да изведе на преден план 25-годишната победителка в конкурса „Мис Тунинг“.

ВИЖТЕ 13-ТЕ ФОТОСА ОТ КАЛЕНДАРА

Красотата на Вероника е очевидна, но за съжаление автомобилното присъствие е много постно. Определено най-привлекателно и атрактивно е класическия рали автомобил Porsche 911, следван от Fiat 124. Нищо хубаво не може да се каже за автомобилите за сафари. Мейкингът може да видите в това видео.

 

Вероника Климовиц е модел от Берлин, изучаващ хомеопатия. Шофира тунингован до 220 к.с. Mercedes. Тя бе избрана за „Мис Тунинг“ сред 20 други кандидатки.

Зад обектива е бил Макс Сийм, а лъскавият календар може да бъде поръчен за 30 евро.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес