Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

18 световни премиери ни очакват на автошоуто в Детройт през януари

28 октомври 2013, 07:45 часа • 34313 прочитания

Организаторите на автомобилното изложение в Детройт разкриха, че по време на шоуто идния януари ще има цели 18 изцяло нови световни премиери. Това е доста голямо число за всяко едно изложение и докато организаторите не навлизат в много детайли, то ние имаме известна представа какво да очакваме в американската автомобилна столица.

Една от премиерите ще бъде на новия Hyundai Genesis, за когото се говори доста в последните дни. Неговата задача ще бъде да представи подобаващо новия дизайнерски език на корейската марка.

Освен това очакваме да видим седана BMW M3 и купето M4. Досегашният V8 двигател в тях отстъпва мястото си на редови шестцилиндров турбо двигател с по-висока мощност и по-нисък разход. Прясно показаният 2-Series също би трябвало да се появи в Детройт.

Вероятно конкурентите от Mercedes ще отвърнат с новия C-Class. Със стил, вдъхновен от този на S-Class, компактният седан ще може да се похвали с нова, олекотена конструкция и редица други подобрения.

Продължавайки в духа на немските марки, слуховете говорят, че Volkswagen ще покаже новия Phaeton. И въпреки че първото поколение не се представи особено силно с продажбите, очакванията към второто са доста големи.

Една от най-очакваните премиери в Детройт обаче е на „домашния“ Ford Mustang. И докато самата кола ще бъде показана преди самото шоу, първата й възможност да се появи под светлините на прожекторите ще бъде именно на шоуто през януари.

Александър Славов
Александър Славов Отговорен редактор
Новините днес