Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сладкарска работилница отвори врати в пет детски градини в Бургас

21 декември 2017, 15:08 часа • 3044 прочитания

Приказна сладка работилница заработи в пет бургаски детски градини, съобщиха от Община Бургас.

В инициативата се включиха с много ентусиазъм и креативност малчуганите от ДГ "Златното ключе", ДГ "Пламъче", ДГ "Брезичка", ДГ "Морска звезда", ДГ "Радост".

Идеята за забавната извънкласна дейност е на Хепи Кидс Академи.

В групите децата творят, забавляват се, научават интересни неща, формират естетическия си вкус, създават хигиенни навици, работят в екип. Това е една от възможностите да се разбере какви заложби носи в себе си всяко дете, какво му е потребно, за да ги разгърне.

Първата изява на малките кулинарни таланти бе навръх Игнажден в ДГ "Пламъче". Тържеството започна с емоционална програма от талантливите деца от група "Делфинче" с ръководител г-жа Атанасова. Малки сурвакари отправиха пожелание за здраве и благополучие през Новата година.

Децата от групата за извънкласни дейности Сладка работилничка изработиха с много въображение коледни елхички. В направата се включиха г-жа Таралова, г-жа Дякова и други гости на презентацията.

Щастливи детски усмивки озариха детската градина, щом на вратата се появи Белобрадият старец, носейки пълен чувал с подаръци от екипа на Хепи Кидс Академи.

 

 

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес