Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Едно наистина щуро парти в чест на не по-малко щурата Вивиан Уестуд (ВИДЕО)

16 февруари 2018, 10:35 часа • 1830 прочитания

За нас oт Actualno.com бе привилегия и истинско удоволствие, че ви направихме съпричастни към събитието, на което бяме специални гости снощи, а именно - отпразнуването на излизането от печат на първата автобиография на феноменалната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Книгата, която достига у нас благодарение на издателство "Колибри", е написа от Вивиан съвместно с историка и автор на биографии на прочути хора – Иън Кели.

Едва ли има някой, който да не е чувал за легендарната Вивиан Уестуд – кралица на пънка, гранддама на британската мода, жива легенда, модна икона, бунтарка, откривателка на платформите и корсетите, съвременната Коко Шанел – са само част от етикетите, които медиите обича да слагат на дизайнерката. Но дори всички те не са достатъчни, за да можем да опишем феномена Вивиан Уестуд.

СНИМКИ ОТ ПАРТИТО ВИЖТЕ ТУК!

Иън Кели, съавторът на автобиографията, нарича периода на сътрудничество с Вивиан - "моята вълшебна бляскава година" и добавя: "Тя е съхранила детето в себе си, въпреки всички трудности".

Днес, освен, че типично по своему Вивиан продължава да разбива статуквото, живеейки с 25 години по-млад от нея мъж, тя се отдава най-вече на своите социални и благотворителни каузи. Тя е голям привърженик и активист на екологичния начин на живот.

Можем да говорим още много за Вивиан, но най-добре изгледайте видеото и се потопите сами в атмосферата на щурото парти, което, повярвайте - Вивиан Уестуд много би харесала!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес