Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звездееш? Сядаш на пейката! Мъри Стоилов респектира незаменим титуляр в Гьозтепе

28 ноември 2023, 21:15 часа • 4519 прочитания

Именитият български футболен треньор Станимир Стоилов показа на играчите на Гьозтепе кой командва парада още в първия си мач начело на отбора. Мъри не само спечели двубоя с Тузласпор с 2:0, но и го направи без голямата звезда на отбора Атънч Нукан.

За Мъри Стоилов няма незаменими играчи

Мъри прати Нукан на резервната скамейка, демонстрирайки това, че при него няма незаменими играчи. Футболистът на Гьозтепе бе незаменим титуляр в последната година. За последно той бе на пейката на 23 октомври 2022 г., показва справка на Sportlive.bg.

Станимир Стоилов

Звездата на Гьозтепе седна на пейката

Оттогава Атънч Нукан има пълни 90 минути на терена в 32 от 34 мача. Още в дебюта си начело на Гьозтепе обаче Станимир Стоилов прати Нукан на пейката и спечели без него. Медиите в Турция обърнаха внимание на този ход на Мъри, който няма начин да не респектира и съблекалнята.

"Най-важният ход на Стоилов бе да остави Атънч извън стартовия състав. Нукан беше свикнал да е незаменим за отбора от години. Сега изведнъж е не просто резерва, а изобщо не се появи в игра. След година и 10 месеца той отново се озова на пейката", пишат изданията в Измир, цитирани от Sportlive.bg.

Повече за дебютната победа на Мъри в Турция - четете в линка към статията от мача!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес