Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитник на Лудогорец: Не мисля да се връщам в Юргорден

07 април 2023, 10:38 часа • 1516 прочитания

Защитникът на Лудогорец Аслак Фон Витри за момента няма намерение да се връща в бившия си тим Юргорден. Това заяви самият той пред шведското издание „Fotbollskanalen“. Както е известно преди дни се появиха информации, че Юргорден следи изявите на 27-годишния бранител и иска да го вземе обратно.

Фон Витри пристигна в Лудогорец през лятото на 2022-ра от нидерландския АЗ Алкмаар. Той бързо се превърна в много важен футболист в състава на „орлите“, като до момента има на сметката си 22 мача във всички турнири. В тях той е направил една асистенция.

Аслак Фон Витри

„Чух за тези слухове и не знам откъде се взеха. В България се чувствам много добре, просто животът е хубав. Забавлявам се. Имам дълъг договор и ще се опитаме да спечелим титлата. Не е тайна, че се чувствах много добре в Юргорден и никога не трябва да казваш никога във футбола. Но тук съм си добре и съм изцяло фокусиран върху Лудогорец”, каза норвежкият десен бранител.

Фон Витри има зад гърба си два сезона и половина с Юргорден, като записва 75 мача за тима, в които реализира 12 гола и подава за още 16.

Вчера пък стана ясно, че Тодор Неделев е контузен и ще отсъства поне един месец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес