Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитник на Левски посочи 3 неща, които е научил от Мъри Стоилов

20 май 2023, 16:03 часа • 4760 прочитания

Десният краен бранител на Левски Жереми Петрис говори за съвместната си работа със Станимир Стоилов. Мъри бе човекът, който доведе Петрис на "Герена", за да го превърне и в един от основните играчи на "сините". Защитникът откри три неща, които е научил от Стоилов.

Попитан в интервю за "Гонг" кои са най-важните неща, които е научил от Мъри, Петрис каза: "Глад за футбол, желание за победа и постоянно да искам да се развивам, да вървя напред. Тези три неща научих от Станимир Стоилов, а ми липсваха."

Жереми Петрис

"Съжалявам много (за напускането на Стоилов). Футболът обаче е такъв. Не беше леко. И във футбола, и в живота се случват такива неща. За съжаление, случи се и с нас. Благодаря на Станимир Стоилов па това, че ме доведе в Левски. Той ме откри, той възроди кариерата ми. Всичко дължа на него и ще направя всичко, за да не го разочаровам", каза още Петрис.

Станимир Стоилов напусна Левски през април, тъй като не бе доволен от начина на управление на клуба. Наскоро обаче Мъри заяви, че се намира в перфектни отношения с Наско Сираков.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес