Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Левски са на нокти: Молят се УЕФА да не затвори част от „Герена“ за мача с Апоел

05 август 2023, 10:48 часа • 1779 прочитания

Ръководството на Левски е на нокти след реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Шефовете на „сините“ треперят, че европейската централа може да санкционира тежко клуб заради изцепки на феновете по време на двубоя със северномакедонците. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Левски вече отнесе сериозна глоба от УЕФА

Както е известно Левски отнесе много солена глоба от УЕФА след първия мач с Шкупи в Скопие. Заради поведението на феновете си „сините“ бяха санкционирани с 40 хиляди евро. Европейската централа също така забрани привържениците на тима да пътуват за следващото гостуване в Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева.

Фенове на Левски

„Сините“ фенове се биха и хвърляха бомбички срещу Шкупи

От УЕФА също така предупредиха Левски, че при следващи инциденти може да се стигне до затваряне на сектори от стадион „Георги Аспарухов“ за домакинството на Апоел. Това обаче не бе взето под внимание от феновете на Левски и по време на реванша с Шкупи те хвърлиха редица бомбички десетина минути преди края на редовното време.

След това пък се стигна и до бой между привържениците в Сектор Б. Очаква се в понеделник УЕФА да обяви ще има ли наказание за Левски или не.

Вчера пък в Северна Македония обявиха, че феновете на Левски не могат без провокации.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес