Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В БФС не се чувстват виновни за хаоса около мача България – Унгария

15 ноември 2023, 13:12 часа • 2366 прочитания

Ръководството на БФС не чувства да има вина за създалия се хаос около европейската квалификация между България и Унгария. Това разкри заместник изпълнителния директор на родната централа Христо Запрянов пред медиите.

Запрянов за пореден път натърти, че цялата каша от последната седмица е станала заради УЕФА и препоръките на европейската централа. По думите му, ако има петно върху българския футбол, то европейската централа носи част от вината за това.

БФС отново отказва да поеме отговорност

Христо Запрянов Илиан Илиев Георги Иванов Гонзо

„ Всичко е направено на база на сигнали и собствен анализ. Информацията, с която се е сдобила УЕФА се припокрива с всички информации от България. УЕФА взима решение и препоръчва. Аз не мога да оценявам риска“.

„Ако има петно върху българския футбол, цялата тази промяна се случи заради препоръки на УЕФА. Не може от БФС да се чувстваме виновни. Г-н Михайлов със сигурност доста добре познава представителите на Изпълнителният комитет на УЕФА“, обясни Христо Запрянов.

Вчера изпълнителният директор на БФС Борислав Попов излезе със същата опорка пред медиите след срещата с министъра на младежта и спорта Димитър Илиев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес