Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Три клуба от Чемпиъншип с интерес към натирен от Левски

20 февруари 2024, 14:08 часа • 1597 прочитания

Три клуба от второто ниво на английския футбол Чемпиъншип проявяват интерес към натирен от Левски. Става въпрос за българския национал Андриан Краев. Както е известно, 25-годишният полузащитник отказа да поднови договора си със „сините“ и поради тази причина бе изваден от първия отбор и бе пратен да се подготвя с дубъла.

Анди Краев може да продължи кариерата си в Англия

Според колегите от „Спортал“ Мидълзбро, Ковънтри и Хъл Сити следят с интерес ситуацията около Краев. Те дори обмислят възможността да вземат родния национал щом договорът му с Левски изтече през лятото и той стане свободен агент. Самият футболист пък вече може спокойно да преговаря с всеки един друг клуб, тъй като до края на споразумението му със „сините“ остават по-малко от шест месеца.

Андриан Краев

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

Кариерата на Андриан Краев в Левски

Андриан Краев пристигна на „Герена“ през лятото на 2020 година от тима на Хебър Пазарджик. Халфът бързо се превърна в основен футболист на столичани и дори стана капитан на тима. С добрите си изяви той си спечели и място в националния тим. До момента Краев има на сметката си 109 мача за Левски във всички турнири, в които се е отчел със 7 гола и 9 асистенции. Полузащитникът е оценен на 1,8 милиона евро според портала „Transfermarkt“.

По-рано днес Левски официално обяви пореден трансфер, от който "сините" ще приберат 650 хиляди евро.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес