Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тревога в Левски: Станислав Генчев притеснен от нова контузия на "Герена"

07 септември 2024, 20:30 часа • 2646 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев изгледа с горчивина края на контролата срещу Ботев Враца, след като Фабио Лима получи нова контузия. "Сините" победиха с 3:2, а след мача Генчев призна, че Лима е много важен играч за отбора и е притеснен за състоянието му.

Левски даде свидна жертва в контролата срещу Ботев Враца

"Изключително съм доволен от трите отбелязани гола (ВИДЕО), от старанието на футболистите. Вложиха се максимално. Погледнах им данните и са се вложили добре", започна Станислав Генчев. А след това продължи по отношение на контузията на Лима.

Фабио Лима

Фабио Лима отново се контузи

"Неприятното е, че Фабио Лима получи нова контузия. От това не съм доволен. Ще видим колко време ще отсъства, защото той е изключително важен в това да подобрим отбелязването на повече голове", коментира Станислав Генчев.

"Когато се играе с настроение и самочувствие, нещата се получават. Днес играха така и затова вкарахме три гола, а и направихме хубави атаки. Даже когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста положения.

Доволен съм от цялостното представяне на футболистите в днешния мач. Ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовка за ЦСКА 1948. Надявам се националните състезатели да се върнат здрави", завърши Станислав Генчев.

ОЩЕ: "Мъри докара и Ал Бънди да го гледа": Кой бе най-силният чужденец в Левски? (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес