Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топузаков: Нека свършим работа, тогава ръководството ще има думата (ВИДЕО)

25 май 2023, 20:36 часа • 904 прочитания

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди двубоя срещу Черно море в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Наставникът бе попитан и за бъдещето си в клуба след появилите се информации, че "сините" ще подпишат за 2 години със Саво Милошевич.

Какво е бъдещето на Елин Топузаков?

Топчо даде лаконичен отговор по темата. "Няколко пъти споменавах, че моето бъдеще не е важно. Целта е клубът да си постигне целите - защото това е важно и за финансовото спокойствие на всички. Нека свършим работа, тогава вече ръководството ще има думата", заяви той.

Елин Топузаков

Без нови кадрови проблеми в Левски

Топузаков заяви, че неговият отбор няма нови контузии преди мача с Черно море. "Нямаме нови контузии, всички са на линия. Зависи от нас треньорския щаб кои ще започнат. Изключение са трайно контузените. Нямаме проблем откъм състава за утре", сподели треньорът.

"Всекидневната ми работа се усещаме доста добре с футболистите. Посвикнаха с някои малки неща, които вкарахме като детайли. Изцяло зависи от тяхната мотивация. Виждам го този пламък, надявам се да го виждам и в часовете до мача", заяви още Топузаков.

Цялото изявление на Елин Топузаков гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес