Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топчо: Малка стъпка към нашата цел – класиране в Европа (ВИДЕО)

21 май 2023, 22:40 часа • 1607 прочитания

Треньорът на Левски Елин Топузаков бе много доволен от победата на неговия тим на Локомотив Пловдив. Младият специалист бе категоричен, че спечелените три точки са „малка стъпка“ към целта на „сините“ - класиране в евротурнирите през новия сезон.

Топузаков бе категоричен, че отборът му е можел да победи с по-голяма разлика, но също така похвали футболистите си за старанието им в защита. Той допълни, че в момента в Левски не си правят сметки, тъй като в първата шестица на Първа лига всеки може да победи всеки.

Гледахте на живо: Елин Топузаков след "Локомотив" (Пд) - "Левски" 0:3

🎙️🎥 Гледахте на живо: Елин Топузаков след "Локомотив" (Пд) - "Левски" 0:3 #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Sunday, May 21, 2023

„Доволен съм не само от резултата, но и от показаното на терена. Ако бяхме по-точни, резултатът можеше да набъбне. Не мога да не бъда доволен, като дори в защита не допуснахме опасни положения. Заслужавахме победата и момчетата си я завоюваха. Важно бе днес да победим, това е малка стъпка към това, което сме си поставили като цел – класиране в Европа“.

„Откакто са започнали плейофите, всеки мач е важен, във всеки мач дават 3 точки. Всеки губи точки първата шестица. Не си правим сметки, каквото си заслужим, дали трети или четвърти, там ще бъдем в края на класирането“, каза Топчо.

Днес пък стана ясно, че желан от Левски и ЦСКА ще премине в унгарски гранд.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес