Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тони Велков поема Марек, отпада за младежите

06 юни 2014, 20:47 часа • 12376 прочитания

Антон Велков става старши треньор на Марек. Новината бе обявена от изпълнителния директор на дупничани Иво Паргов. Той добави, че младият специалист ще бъде представен официално в понеделник.

„Антон Велков ще води мъжкия отбор на ОФК „Марек”. Разговорите с него са отпреди повече от десет дни, но изчаквахме дали няма да бъде назначен за треньор на младежкия национален отбор. Уточнили сме всичко и той ще бъде старши треньор на нашия мъжки отбор в „А” група от новото първенство. Той официално ще бъде представен в понеделник на обяд на официална пресконференция. Часа за нея ще определим след разговор с кмета на общината Методи Чимев”, каза Паргов пред местното издание „Вяра”.

Първият етап от лятната подготовка на представителния тим на ОФК „Марек” ще бъде в Банско. Вече новият наставник ще обяви началото на подготовката, броя на контролните срещи и останалите етапи от подготвителния цикъл до старта на първенството на „А” група.  

Припомняме, че Марек заедно с отбора на Хасково не получиха лиценз от Изпълкома на БФС за елита на българския футбол, но и от двата клуба са категорични, че ще обжалват и че ще спазят изискванията.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес