Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш: ЦСКА има най-добрите футболисти в България! Бусато е със счупен нос и сътресение на мозъка

24 октомври 2024, 21:07 часа • 602 прочитания

Наставникът на ЦСКА Александър Томаш даде своето мнение за победата над Ботев Враца с 2:0 като домакин. Успехът дойде на цената на трима контузени играчи, като най-неприятен се оказа инцидентът с титулярния страж Густаво Бусато, който бе ударен в главата от противников играч още в самото начало на срещата.

Томаш разкри какво е състоянието на Густаво Бусато

Томаш разкри, че вратарят е със счупен нос и сътресение на мозъка, като недоволства от новите правила във футбола, които позволяват на съдиите да не отсъждат веднага засади, изчаквайки проверката и на ВАР. Именно при такава ситуация се стигна и до инцидента с Бусато.

"Бусато е със сътресение на мозъка е и счупен нос. Леко сътресение, целият е подут. Не зависи от мен. Тези правила, засада, а виждате до къде води. Не знам, тези контузии. Имам обяснение, но ще излезе като оправдание. Не е лесно, но ако беше лесно - нямаше да сме ние", заяви Томаш.

Александър Томаш

"ЦСКА има най-добрите футболисти в България като индивидуалности"

"Имахме един план за мача, но контузия в петата минута, мускулна контузия, не е нормално. Най-важни са резултатите. Да, аз и екипът сме романтици, но резултатът е важен. Смея да твърдя, че това са най-добрите футболисти в България като индивидуалности, но сме далеч от това да сме най-добрият отбор. Можехме да победим и Ботев (Пловдив), и Черно море", смята треньорът на ЦСКА.

"Не чета какво се пише, но имаме медиен отдел и той ми казва. В ЦСКА всеки един футболист е важен. Всеки ден се пише кой си тръгва и кой - не. Докато аз не кажа, всичко друго са спекулации. Колко е реализирал Коялипу? Три от последните шест? Когато реализира 15-20 гола, тогава ще съм доволен", завърши Александър Томаш.

ОЩЕ: Станислав Генчев: Щях да дам дузпа за ЦСКА, но преди това и червен картон за Лиъм Купър

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес