Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тодор Янчев: Срещу Арда показахме мъжество и характер, няма лесни мачове

25 февруари 2023, 15:23 часа • 1113 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев бе доволен от представянето на неговия тим в двубоя срещу Арда, който „червените“ спечелиха с минималното 1:0. Специалистът бе категоричен, че в родния елит лесни мачове няма, като играчите му са показали мъжество и характер, за да стигнат до трите точки.

Янчев допълни, че поражението от Ботев Враца в предния кръг е дало отражение върху поведението на футболистите му на терена, като според него им е липсвала увереност. Той също така призна, че за ЦСКА 1948 е било много важно да вземат победата, за да могат да продължат да гонят основната си цел – класиране в Европа.

“Труден двубой срещу Арда, в който мисля, че като цяло бяхме по-добрият отбор. През седмицата говорихме, че Арда е сериозен отбор, но за нас беше важно да вземем тази победа. Малко или много загубата във Враца накърни нашата увереност и именно това ни попречи през първата част и давахме на моменти инициативата. Показахме характер и мъжество. Няма лесни мачове. Всеки един мач от тук до края нашата цел е единственото победата. Локомотив София е добър отбор, играят приятен футбол, но ние си имаме наши цели”, каза Янчев.

Преди дни пък Янчев се съгласи да застане пред камерата на Actualno.com.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес