Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тити Папазов: Не знам в кой от двата случая Мъри каза истината - по телефона или на пресконференцията

12 април 2023, 23:11 часа • 5393 прочитания

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов коментира доводите на Станимир Стоилов да подаде оставка като старши треньор на "сините". Мъри изтъкна като причина за напускането си вмешателството на генералния спонсор Palms Bet в управлението на клуба.

Преди мача с Локомотив София обаче Стоилов се обадил на собственика на генералния спонсор Мило Борисов, за да му благодари за всичко, като дори го поканил на риболов в Хасково. Тити не може да си обясни в кой от двата случая Стоилов не казва истината, тъй като си противоречи в изказванията си.

"Аз смятам, че това не е факт. Категорично не мога да си представя, че между Станимир Стоилов и Мило Борисов може да има различия. Мъри е силен характер. Не мога да повярвам, че има такива различия, защото Мило Борисов беше очарован от обаждането на Мъри преди мача с Локомотив, че му благодари за всичко, което спонсорът е изпълнявал.

Станимир Стоилов

Изненадва ме изключителната търпимост, воля, амбиция и характер на г-н Мило Борисов да продължава да стиска зъби. Не знам в кой случай от двата Мъри казва истината – в телефонния разговор или на пресконференцията.

Дебело подчертавам, че нито за момент в периода, в който Станимир Стоилов е бил треньор на Левски, по никакъв начин неговият отбор не е бил ощетен от компанията-спонсор. Напротив – бяха платени два високоструващи лагера", каза Тити в предаването "Домът на футбола", цитиран от Sportlive.bg.

ОЩЕ: Член на УС на Тръст "Синя България": Мъри взе доста крайно решение, в неточен момент

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес