Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съпругата на Гунди: Тази вечер пускам толкова много хора в дома си

09 октомври 2024, 22:15 часа • 852 прочитания

Съпругата на Георги Аспарухов Величка Маркова, говори пред медиите на влизане в "Арена София" за премиерата на филма „Гунди – Легенда за любовта“. Тя е главен консултант в прожекцията и отбеляза, че тази вечер допуска много хора в дома си.

Съпругата на Георги Аспарухов за филма „Гунди – Легенда за любовта“

"Не знам дали си представяте какво означава да пуснете толкова много хора в дома си. Тази вечер ще стане точно това. Вълнувам се ужасно много, защото това са неща, които не забравям, но когато ги видиш на екран, е съвсем друго“, заяви Маркова.

ОЩЕ: Сираков: Дай Боже филмът за Гунди да мотивира играчите! Генчев: Трябва да следваме примера на Аспарухов

Гунди

„Аз искам хората да знаят всичко за него, тъй като той беше необикновен човек. Великодушен, добър, прекрасен баща. Удобен съпруг и се надявам, че хората ще разберат за него чрез филма. Една жена винаги има нужда от вдъхновение от един прекрасен мъж", допълни тя. Преди репортерите мнението си даде и синът на Гунди - Андрей Аспарухов:

Андрей Аспарухов: Филмът за баща ми ще обогати личността му

„Това ще е интересно, не бих коментирал филма преди да го видя. Чувството да видя баща си така е странно. Всичко знам за него, не че искам да разбера повече, искам хората да разберат повече. Те го заслужават. „Вълнувам се как хората ще погледнат на този филм. Сигурен съм, че той ще бъде много хубав. Според мен това ще бъде друг поглед към личността на баща ми и някак ще го обогати“, завърши синът на Гунди.

ОЩЕ: "Гунди бе извънредно интелигентен, велик футболист, велик българин!"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес