Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич не е като Костов: Резултатите са всичко, останалото е романтика (ВИДЕО)

10 юни 2024, 15:06 часа • 2502 прочитания

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич бе представен официално на пресконференция. Пред родните медии хърватинът с германски паспорт започна на български език. Впоследствие специалистът заяви, че резултатите са всичко във футбола, а останалото е романтика. Неговото мнение се различава от бившия наставник на Левски Николай Костов, който често говореше за "романтичен футбол".

Стипич започна на български: Футболът не е романтика

"Добре дошли на пресконференцията. Много съм щастлив да съм тук. Вече уча български като уважение към вашата страна и този велик клуб. Поздрави на всички, които обичат ЦСКА. Аз съм хърватин. За мен е по-лесно на родния език и може повече да говоря в детайли", започна Стипич на български език.

ОЩЕ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА: "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край": ЦСКА представи план за дългосрочно развитие (ВИДЕО)

Новият треньор на "армейците" няма търпение да работи

"Благодаря на ЦСКА, че показа доверие. Знам къде идвам - в отбор с големи цели. Благодаря на директорите. Нямам търпение да започна да работя с играчите, да усетя съблекалнята и да съм част от клуба. Най-важно е да имаме стабилност. Няма да е лесно. Наясно съм какво се очаква от мен. Надяваме се нещата да протекат по най-добрия начин. Ще дадем всичко от себе си", допълни той.

Томислав Стипич се чувства на точното място

"Бях запознат с презентацията. Водихме подробни разговори по темите. Дойдох, защото ЦСКА е голям клуб с множество фенове, които винаги стоят зад него. Усетих, че това е моето място и искам да съм част от ЦСКА", добави хърватинът с германски паспорт.

Новият наставник на ЦСКА помоли за спокойствие и търпение

"Резултатите във футбола са всичко. Останалото е романтика. Бих ви помолил като за начало да ни дадете спокойствие, да имаме търпение. Най-добрите решения се взимат, когато могат да се обмислят, не под натиск. Ще видите, че резултатите ще дойдат", уверен е новият старши треньор на ЦСКА.

ОЩЕ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА: В ЦСКА са реалисти: Не бягаме от борбата за титлата, но нямаме този отбор (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес