Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станков развя бялото знаме, предстоят интересни мачове на Локомотив

27 март 2014, 20:31 часа • 9949 прочитания

Александър Станков продължи с пораженческото си поведение напоследък. Треньорът на Локомотив (Пловдив) обяви, че на практика Локомотив доиграва сезона в "А" група и ще се бори само в турнира за Купата. Това е предпоставка за поредна доза любопитни мачове от "черно-белите", а тото любителите трябва да са нащрек. Ето какво каза Станков след като Левски му спести правенето на кълбо при евентуален успех:

"Нашият отбор не игра лошо. Борихме се през голяма част от мача до пропуска на Мартин камбуров при 0:0. Този момент бе преломен. След това направихме грешка в защита и допуснахме гол, изгониха ни и човек и беше трудно да обърнем резултата. През по-голямата част от мача имахме добро поведение, но Левски беше по-добър и си заслужи победата. На този етап това е положението. Тижани Белаид ще си понесе отговорността за глупавото нарушение", каза Станков.

"Въпреки че загубихме първите два мача от плейофите, нашият отбор заслужава адмирации. Не отстъпваме много от другите отбори в седмицата. Просто много вдигнахме летвата, а реалността е друга. Ще се стараем и да продължим напред за Купата. Целта е да се опитваме да играем добре", добави той.

Васил Хаджийски
Васил Хаджийски Отговорен редактор
Новините днес