Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев: Наблюдаваме какво се случва в ЦСКА, спокоен съм за дербито (ВИДЕО)

03 октомври 2024, 22:10 часа • 584 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев заяви, че е спокоен за дербито срещу ЦСКА, тъй като знае, че разполага с добър отбор с качествени футболисти. Треньорът на "сините" обяви, че за неговия тим е "най-важно" да спечелят дербито с ЦСКА, дори и "червените" да са много назад в класирането.

Станислав Генчев следи изкъсо ЦСКА

„Със сигурност наблюдаваме какво се случва в ЦСКА, селекцията, която правят, начинът на игра, който иска новият им треньор. Следя всички отбори в България, не само тях", заяви Станислав Генчев в новия клубен подкаст "Гласът на Левски". И продължи: "Прекъсването идва в подходящ момент, защото има какво да работим, за да може за мача с ЦСКА да бъдем в оптимална форма."

Станислав Генчев

Левски е спокоен за дербито с ЦСКА

"Това е първото дерби, в което аз ще бъда треньор. Дори ЦСКА да е много назад в класирането за нашите фенове и футболисти е важно да излезем като победилите, а и за всички в клуба. За нас е най-важно да излезем като победители от този мач."

"Аз съм спокоен, защото имаме добър отбор и имаме качествени играчи. Като треньор е много по-трудно. Най-добрата професия е футболист, най-трудната е треньор. На терена можеш да промениш много неща със своите действия", добави още Станислав Генчев.

ОЩЕ: Генчев продължи със закачките с ЦСКА: Всички знаем претендентите за титлата, два отбора отпаднаха (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес