Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станимир Стоилов: Победата над Арда не будеше съмнение

19 март 2023, 17:04 часа • 1839 прочитания

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе много доволен от успеха на неговия тим срещу Арда. Специалистът сподели след края на срещата, че победата над отбора от Кърджали не е будела съмнение и е напълно заслужена. Той също така заяви, че не е знаел, че днешният мач е под номер 250 за него в родния елит.

Станимир Стоилов похвали и домакините от Арда за състоянието на терена, като също така не спести добри думи и за нападателите на неговия тим, които реализираха три гола в срещата. Мъри обаче бе категоричен, че това не е максимума на потенциала на играчите му.

„Победихме един стойностен отбор като Арда. Ще влезем в паузата с добро настроение. Победата не будеше съмнение. Останах по-доволен от първото полувреме. Благодаря на домакините, които се погрижиха теренът да е полят и преди мача, и на почивката, въпреки условията. Арда показва европейско поведение, искат да градят европейски отбор. Има места, където това не се прави, за да не се облагодетелства бързия футбол“.

„Вкарахме си положенията, имаше мачове, в които играхме добре, но не реализирахме. Не е важно кой ще отбележели, а да играем организирано. Организацията и дисциплината ни беше на добро ниво. Показахме стабилна защита, но това не е максимумът на тези футболисти. Има накъде да се развиваме и да градим. Не може да се задоволяваме с минималното. Трима от защитниците са национали, трябва винаги да играят на максимума си“.

„Оттук започна всичко, това е моята родина. Винаги съм бил щастлив да водя Левски. Не ми харесва развитието на футбола, когато условията и терените не са добри. Не знаех, че имам 250 мача, вчера Сираков ми го каза. Мачовете се трупат с годините и работата", сподели треньорът на Левски. 

По време на мача с Арда пък феновете на "сините" отново заеха позиция относно вътрешноклубните дрязги в Левски

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес