Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станимир Стоилов: Оставаше и срещу Хебър да не спечелим, можем повече (ВИДЕО)

05 март 2023, 16:45 часа • 1332 прочитания

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е доволен от победата на неговия тим над Хебър Пазарджик. Специалистът призна, че трите точки са най-важните за „сините“, като сподели, че отборът му е можел да спечели с по-голяма преднина с оглед класите на двата състава.

Станимир Стоилов допълни, че неговите футболисти не трябва да се успокояват, след като са взели тази победа след 11 мача без успех. Наставникът на столичани също така похвали нападателя Рикардиньо, който се разписа на два пъти във вратата на Хебър.

„Доволен съм, че спечелихме. Можем да играем и по-добре. Можем и повече с оглед касите на двата отбора, но е важно, че след толкова дълго време взехме трите точки. Хебър нямаше ситуации пред нашата врата. Имахме доста моменти да решим мача рано, рано. Липсваше ни динамиката в играта. Без добра игра във фаза защита няма как да има успехи. На такъв труден и тежък терен всяка грешка може да се окаже фатална. Наблегнах много на играта във фаза защита. Който не може да играе в защита, няма да попада в основния състав“.

„Оставаше и днес да не спечелим, след като имаме значително по-добър отбор. Пожелавам на Хебър да се спаси. Където Левски играе, става шоу. Работата на Рикадиньо е да вкарва, ние трябва да му създаваме положения. Той е много добър в наказателното поле. Левски трябва да продължи да работи добре и да побеждава. С една победа не можем да се успокояваме“, сподели треньорът на „сините“.

Преди срещата Стоилов посочи единствената негативна черта в отбора.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес