Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След треньора и основния голмайстор: Левски набеляза и халф на Крумовград

11 май 2024, 17:56 часа • 1791 прочитания

Ръководството на Левски е набелязало полузащитник на Крумовград за лятната си селекция. Това разкриха колегите от „Гонг“. Според информациите става въпрос за 28-годишния халф на новака в елита – Серкан Юсеин.

Както е известно, шефовете на Левски искат да вземат треньора на Крумовград Станислав Генчев за заместник на напускащия Николай Костов, както и да привлекат голмайстора на отбора Александър Колев.

Серкан Юсеин е поредната цел на Левски

Според информациите шефовете на Левски са се спрели на Серкан Юсеин за лятно попълнение на тима, тъй като в него виждат отличен футболисти, който може да вдигне класата на отбора в средата на терена. До момента през този сезон полузащитникът е изиграл 30 мача за Крумовград във всички турнири, в които се е отчел с 5 попадения и е направил 7 асистенции.

Серкан Юсеин

Юсеин няма да излезе без пари на Левски

Серкан Юсеин обаче има договор с Крумовград до лятото на 2025 година. Това означава, че „сините“ със сигурност ще трябва да платят трансферна сума за правата му. Според авторитетния сайт „Transfermarkt“ той е оценен на 600 хиляди евро. Освен в новака от елита полузащитникът е играл още в Ботев Пловдив, Лудогорец, Царско село, ЦСКА 1948, както и Берое.

Вчера пък стана ясно, че Билал Бари ще напусне Левски след края на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес