Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Славия – Левски: Кога и къде да гледаме столичното дерби в Първа лига?

22 септември 2024, 10:47 часа • 567 прочитания

Славия приема днес Левски в най-старото столично дерби. Двубоят от деветия кръг на Първа лига е много важен и за двата отбора, които ще гонят задължителна победа. Именно поради тази причина се очаква мачът да бъде изключително любопитен и интригуващ за зрителите.

Славия – Левски: Начален час и ТВ

Славия не се представя убедително в последните си мачове като е в серия от четири срещи без победа – 3 загуби и едно равенство. Футболистите на Златомир Загорчич се намират на 12-та позиция във временното класиране с актив от 8 точки.

Междувременно Левски се представя отлично от началото на сезона и е на второ място в подреждането в Първа лига. „Сините“ имат 19 точки в актива си и изостават само на три от лидера – Лудогорец.

Славия Левски Вендерсон Цунами

В колко часа започва Славия – Левски?

Двубоят между Славия и Левски е първи в днешната програма на Първа лига. Срещата ще се състои на стадион „Александър Шаламанов“ в столичния квартал „Овча купел“ и ще започне в 17:30 часа.

Коя телевизия ще дава Славия – Левски?

Дербито между Славия и Левски ще бъде предавано пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва мача е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Славия – Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Снощи пък Лудогорец победи без проблеми Локомотив София.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес