Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандал в Трета лига: Вратар скочил да бие Топчо на „Герена“

31 октомври 2023, 14:38 часа • 2281 прочитания

Сериозен скандал се е разразил на стадион „Георги Аспарухов“ по време на двубоя от Трета лига между втория отбор на Левски и тима на Сливнишки герой. След края на мача вратарят на гостите Божидар Петров е налетял на бой на шефа на „синята“ школа Елин Топузаков. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

Според информациите стражът на Сливнишки герой е сметнал, че бившият защитник на Левски му е издействал червен картон в срещата и е веднага е потърсил саморазправа. Ситуацията в крайна сметка се е разминала без сериозни инциденти.

Коментарът на Топузаков

Елин Топузаков Левски

След края на срещата Елин Топузаков коментира случката като заяви, че Божидар Петров не е спрял да псува цял мач. Той допълни, че нито е реагирал, нито е провокирал стража на гостите от Сливница.

„Това е действителността в Трета лига. Има някои хора, които се опитват да трупат самочувствие и мускули на гърба на отбори като Левски! Не спря да псува всички цял мач. Казах на съдията, че така не може да се продължава. Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа. Аз стоях на едно място и не съм реагирал с нищо, нито съм го провокирал. И това става в София“.

„Просто не знаете какво се случва, когато сме гости. Не говоря само за нас, а и за всички втори отбори, които са в Трета лига. А ние дори не гоним резултати. Искаме просто да развиваме играчите си! Отборът ни е съставен от момчета, които са родени през 2006 година“, заявил след мача Топузаков.

Наскоро Топчо коментира работата си в школата на Левски и заяви, че тя привлича най-добрите деца в България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес