Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков си спомни за Мъри: В най-важния момент бяхме сюрпризирани от серия оставки

14 юли 2023, 10:59 часа • 1450 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция по всички важни теми около столичния гранд. Бившият нападател публикува дълго обръщение към "сините" фенове преди старта на сезон 2023/24 в Първа лига. В него той върна лентата назад и си спомни за напускането на старши треньора Станимир Стоилов.

"В най-важния момент от битката ни за Европа през миналия сезон бяхме неприятно сюрпризирани от серия оставки в спортно-техническия щаб. Отново подчертавам, че той имаше пълната свобода и власт на света, каквато едва ли друг щаб е получавал някъде. Въпреки този трус и очакванията на някои да се сгромолясаме, „Левски“ задържа отлично ниво на терена и в крайна сметка изпълни останалата за края на сезона цел – Европа", коментира Сираков.

В позицията си той засегна още редица теми - задълженията към НАП; проблемът с намирането на голям инвеститор; причината за назначението на Николай Костов и обявения протест от страна на НКП и "Левски на Левскарите": Наско Сираков наруши мълчанието си, публикува обръщение към феновете на Левски (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес