Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков няма вариант за нов директор, ако Ивков напусне Левски

23 март 2023, 09:55 часа • 2093 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков няма вариант за нов изпълнителен директор, ако сегашният такъв Ивайло Ивков напусне или бъде уволнен. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно двамата са в доста обтегнати отношения в последно време, след като Ивков разкритикува остро начина на управление на клуба.

Стигна се дотам, че Иво Ивков бе принуден да показва на журналисти офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев. Действията му бяха продиктувани от факта, че няколко дни преди това Сираков бе категоричен, че твърденията за предложения за двамата футболисти за около 6 милиона лева, са лъжа. На въпросната среща с журналисти Ивков дори признал, че смята, че дните му на „Герена“ се преброени.

Наско Сираков

Сега обаче се оказва, че Сираков няма готов вариант за негов заместник, ако адвокатът напусне клуба. Причината е, че мажоритарният собственик на Левски не вижда достатъчно подготвен специалист, който да наследи Иво Ивков. Също така той се притеснява, че евентуалното напускане на изпълнителният директор няма да бъде прието никак добре от треньора на тима Станимир Стоилов, който на няколко пъти индиректно подкрепи Ивков.

Вчера дори се заговори, че Мъри е заплашил с оставка, ако изпълнителният директор бъде уволнен.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес