Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симеоне: Отпуснах се след третия гол

12 март 2014, 12:46 часа • 7641 прочитания

 

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви след победата над Милан с 4:1, че е престанал да се безпокои за крайния изход на мача след третия отбелязан гол от неговия отбор.
"През първото полувреме започнахме по-добре от съперника и след първото ни попадение ми се струваше, че мачът върви под наша диктовка, но Милан изравни резултата. Ясно е, че "росонерите" разполагат с играчи като Иняцио Абате, Кака и Балотели, Кака и Балотели, способни да усложнят живота на всеки, но моите играчи изглеждаха по-добре и във втората половина на срещата. Отпуснах се едва след третия ни гол", каза Симеоне. Неговият тим ще научи съперника си в 1/4 финалите на 21 март, когато в Нион ще се тегли жребият. "При всички случаи 1/4 финалът ще бъде труден. Сега е нужно да си отдъхнем, да се възстановим и да продължим работата. Трябва да продължим да вървим по този път", заключи Симеоне. 

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви след победата над Милан с 4:1, че е престанал да се безпокои за крайния изход на мача след третия отбелязан гол от неговия отбор.

"През първото полувреме започнахме по-добре от съперника и след първото ни попадение ми се струваше, че мачът върви под наша диктовка, но Милан изравни резултата. Ясно е, че "росонерите" разполагат с играчи като Игнацио Абате, Кака и Балотели, способни да усложнят живота на всеки, но моите играчи изглеждаха по-добре и във втората половина на срещата. Отпуснах се едва след третия ни гол", каза Симеоне.

Неговият тим ще научи съперника си в 1/4 финалите на 21 март, когато в Нион ще се тегли жребият. "При всички случаи 1/4 финалът ще бъде труден. Сега е нужно да си отдъхнем, да се възстановим и да продължим работата. Трябва да продължим да вървим по този път", заключи Симеоне. 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес