Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще има ли оставка? Боби Михайлов: Жертвата вече е посочена (ВИДЕО)

22 ноември 2023, 17:03 часа • 6302 прочитания

"Жертвата вече е посочена“, бяха думите на шефа на БФС Борислав Михайлов пред спортна комисия в парламента след като от ИТН го питаха дали ще си подаде оставката.

Оставката не е по темата

„Не е по темата. Тук съм дошъл като човек, който уважава тази институция. Не съм дошъл да се превръщам в жертвено агне и да бъде всичко направено, както е направено. Очевидно никой не го интересува фактологията. Не виждам смисъл да продължавам. Това не е никакво изслушване, а нападение към мен“, смята Михайлов. ОЩЕ: "Ще подадете ли оставка? Кога ще изтрезнеете?" Боби Михайлов остави медийните въпроси без отговор (ВИДЕО)

Хулиганите са виновни

Междувременно Красен Кралев от ГЕРБ му каза, че колегите му не се опитват да го нападат. Кралев попита кой е отговорен за случилото се миналата седмица по време на протеста срещу БФС.

Михайлов каза, че е изкупителна жертва от много месеци и години заради една група хора, които искат да са шефове на БФС. Шефът на БФС обвини хулиганите, защото са превърнали мирния протест в кървав. Той също така отбеляза, че футболният съюз е абсолютно независима организация без никаква държавна издръжка. ОЩЕ: Борислав Попов: Никога не лъжа (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес