Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С цитат на Мъри Стоилов: "Левски на Левскарите" атакува Сираков

14 юли 2023, 18:43 часа • 7778 прочитания

Сдружението "Левски на Левскарите" отново атакува мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, като този път използва цитат на бившия наставник на "сините" Станимир Стоилов. От сдружението припомниха изказването на Мъри, че Левски е бил докаран до "финансов, футболен и морален фалит".

Споделя ли Мъри атаките срещу Сираков?

Самият Станимир Стоилов е сред учредителите на "Левски на Левскарите", както и член на Управителния съвет на сдружението. Той обаче е по-обран в изказванията си по адрес на Наско Сираков и в общи линии запазва доброжелателен тон към собственика на "сините" - за разлика от сдружението, което е по-остро в позициите си.

ОЩЕ: Сираков си спомни за Мъри: В най-важния момент бяхме сюрпризирани от серия оставки

"Левски беше докаран до финансов, футболен и морален фалит"

"Година и половина Левски се управляваше от експертизата на семейството на Наско Сираков и придворните им пажове", пишат от "Левски на Левскарите". И допълват: "Левски беше докаран до „финансов, футболен и морален фалит” - кратко, точно и ясно определение, дадено от Станимир Стоилов."

Наско Сираков и Станимир Стоилов

Сираков не участвал в спасяването на клуба

От сдружението смятат, че Сираков не си е мръднал пръста за спасението на клуба от фалит. "Какво бе участието на мажоритарния собственик при спасяването на клуба през тези три години? Е, то се изразява(ше) в пушене на цигари в различни стаички и клубния магазин", пишат от "Левски на Левскарите".

ОЩЕ: Ръководството на Левски скочи на НКП и "Левски на Левскарите"

Старт на "Сезона на протеста"

Сдружението призова за протести на мачовете на Левски, за да бъде изгонен Сираков. "Левскари, утре започва Сезонът на протеста. Сезонът, в който да изгоним, гаврещите се с институцията “Левски”. Елате на “Герена” и нека мнението ви се чуе високо и ясно още от първата минута", завършиха от "Левски на Левскарите".

Цялата позиция на "Левски на Левскарите" четете в поста:

ИСТИНАТА ЗА МАЖОРИТАРЯ-СПАСИТЕЛ След като през май 2020 левскарите гласувахме доверие на настоящия мажоритарен...

Публикувахте от Левски на Левскарите в Петък, 14 юли 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес