Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разкритие: Георги Миланов поискал 40 000 лв. месечна заплата в Левски

21 юли 2023, 12:25 часа • 6189 прочитания

Футболистът Георги Миланов няма да се завърне в Левски, тъй като е имал твърде високи финансови изисквания. Миланов е поискал месечна заплата в размер на 40 000 лева, която на "Герена" няма как да му предложат, тъй като никой друг играч не взима толкова.

Георги Миланов няма да се завърне в Левски

Разкритието дойде от Фейсбук страницата "Синя Приказка", която се слави с много близки взаимоотношения с ръководството на Левски, и в частност с мажоритарния собственик Наско Сираков. "Синя Приказка" често "снася" информация "от кухнята" на клуба, като сега разясни и за казуса с Миланов.

Георги Миланов

Причината Миланов да откаже на Левски е финансова

"Понеже доста хора питат, а други си пишат без въобще да са наясно - Причината Георги Миланов да не подпише с Левски е изцяло финансова. Поиска 40 000 лв месечна заплата, а в Левски такива заплати няма и е невъзможно да му дадат толкова...", написаха от "Синя Приказка".

Георги Миланов напусна Левски през зимата, за да отиде в отбора на Ал Дафра от Обединените арабски емирства. След края на сезона неговият отбор изпадна, а Миланов напусна клуба, завръщайки се в България. Лично Наско Сираков започна преговори с Миланов, но в крайна сметка той няма да се завърне в клуба.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес