Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблем за Ел Маестро: Капитанът на ЦСКА виси за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица

04 март 2024, 13:46 часа • 2672 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи неприятни новини преди гостуването на неговия тим на ЦСКА 1948 през уикенда. Причината е, че капитанът на „армейците“ Юрген Матей виси за двубоя. Нидерландецът получи контузия по време на мача с Берое и се наложи да бъде заменен принудително.

Матей вероятно е получил разтежение

Матей получи удар в бедрото по време на срещата с Берое и след няколко минути трябваше да напусне терена. По първоначални информации 30-годишният централен защитник е получил разтежение. Очаква се тези дни Юрген Матей да мине обстойни медицински прегледи, които да покажат колко време ще му е необходимо за пълно възстановяване.

Юрген Матей

Контузията може да сложи край на кариерата му в ЦСКА 

Контузията е изключително лоша новина за самия футболист. Както е известно, той се възстанови наскоро от операция на кръстна връзка, след като прекара повече от половин година извън терените. Новата травма пък може да означава край на кариерата на Юрген Матей в ЦСКА. Причината е, че договорът му изтича през лятото и неговото подновяване зависи от представянето му с екипа на „червените“.

След победата срещу Берое пък Нестор Ел Маестро посочи какво е липсвало на ЦСКА за перфектния ден.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес