Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблем за ЦСКА: Елитен бразилски клуб изкушава Бусато

21 декември 2023, 11:11 часа • 1829 прочитания

ЦСКА се сблъска с неочакван проблем. Причината е, че елитен бразилски клуб изкушава един от основните футболисти на Нестор Ел Маестро – Густаво Бусато. Това съобщиха медиите в родината на 33-годишния страж. Според информациите въпросният отбор, чието име не се споменава, вече е отправил оферта към Бусато.

ЦСКА ще предложи нов договор на Бусато

Густаво Бусато има договор с ЦСКА до края на сезона. Наскоро стана ясно, че шефовете на „армейците“ искат да удължат контракта на стража като това трябва да стане в следващите седмици. Сега обаче на преден план излиза офертата на елитния бразилски клуб, която може да накара опитния страж да откаже предложението на „червените“ и да се завърне в родината си.

Густаво Бусато

Бусато е доволен в ЦСКА, но е готов и да се прибере в Бразилия

Самият Бусато сподели пред бразилските медии, че се чувства отлично в ЦСКА. Той бе категоричен, че ще бъде щастлив, какъвто и избор да направи – да остане при „червените“, или да заиграе в бразилския елит. През настоящата кампания Бусато записа общо 23 мача за ЦСКА във всички турнири. В тях той допусна 17 попадения, а 12 пъти запази мрежата си „суха“.

Междувременно се заговори, че ЦСКА иска да привлече пореден норвежец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес