Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преподаватели в НСА ще са помощници на Топчо в Левски

11 април 2023, 09:50 часа • 2319 прочитания

Двама преподаватели в Националната спортна академия „Васил Левски“ ще бъдат помощници на временния треньор на Левски Елин Топузаков. Това съобщиха колегите от БТА. Става въпрос за Данаил Иванов и Григор Гутев, който в момента работят в школата на „сините“. В щаба остава треньорът на вратарите Божидар Митрев, който бе част от екипа на напусналия Станимир Стоилов.

Данаил Иванов до момента води юношите младша възраст в Елитната група до 17 години. Той е роден през 1988-ма година. Продукт е на школата на Левски, а кариерата му като футболист преминава през Струмска Слава, Белите орли, Рилски спортист, Сливнишки герой, Хебър и Велбъжд.

Божидар Митрев

Григор Гутев е специалист по лека атлетика, но в последните години е един от най-прогресиращите млади експерти по футболен фитнес. Именно заради тези му качества е привлечен да развива младите таланти в Левски. Работата му е много добре позната на Топузаков, което е и причина да го вземе в щаба си.

Елин Топузаков от своя страна до момента водеше втория отбор на Левски и юношите старша възраст. Той застава за трети път като наставник на първия тим. Топчо бе временен треньор през 2014-та година, а в периода 2016-2017 бе старши треньор. На 17 април на Левски му предстои Вечното дерби с ЦСКА.

Вчера пък бившият треньор на Левски Емил Велев предложи услугите си на клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес