Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Потвърдено: Играч на Левски е следен от френски клуб

28 юли 2023, 17:58 часа • 2697 прочитания

Слуховете за интереса на френския клуб Бордо към младия ас на Левски Марин Петков се потвърдиха. Футболният агент Николай Жейнов сподели, че работи по евентуалното осъществяване на сделка между двата отбора. „Жирондинците“, които са 6-кратен шампион на страната, позагубиха блясъка си в последните години и в момента се състезават в Лига 2. Специалистът разкри и интересни подробности за несъстоял се трансфер на атакуващия състезател на Лудогорец Бърнард Текпетей.

Интересът на Бордо към Марин Петков

"Марин е мой футболист от известно време. Вярно е, че Бордо има интерес към него и работим по тази линия. За да се стигне до трансфер обаче има много работа, която да се свърши и доста обстоятелства да се нагласят по правилния начин. Марин е много талантлив футболист и съм сигурен, че го очаква отлично бъдеще", коментира Жейнов за играча на Левски.

Неосъщественият трансфер на Текпетей

"Както за ЦСКА, същото важи и за Лудогорец. Много зависи какво ще се случи в Европа. През зимата работих по трансфер на Текпетей, но тогава не се получиха нещата именно заради участието на Лудогорец в Европа. Тогава заедно с агента на играча работихме за трансфер на Текпетей в Динамо Загреб и Шахтьор Донецк", заяви футболният агент.

ОЩЕ: Бразилска самба носи успех на Левски в Северна Македония (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес