Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поляци следят новоизлюпен български национал от ЦСКА 1948

06 декември 2023, 13:31 часа • 1217 прочитания

Поляци проявяват сериозен интерес към новоизлюпен български национал от ЦСКА 1948. Става въпрос за централния защитник Симеон Петров. Трансферната спортна новина бе съобщена от наставника на „червените“ Николай Панайотов.

Симеон Петров е основен играч на ЦСКА 1948

Треньорът на ЦСКА 1948 сподели, че към 23-годишния бранител има интерес, но отказа да конкретизира дали полският клуб, който така и не бе назован, е изпратил конкретна оферта за правата на играча. Симеон Петров пристигна при "червените" през лятото на 2020-та от Струмска слава.

Симеон Петров

Младият защитник бързо се превърна в основна фигура в състава на столичани и до момента има 82 мача за тима във всички турнири, в които се е отчел с 3 гола и 3 асистенции. С добрите си изяви Петров си спечели и място в националния отбор на България. Той има договор с „червените“ до лятото на 2027 година, като е оценен на 500 хиляди евро.

Какво обясни Николай Панайотов

„Знам със сигурност, че има интерес към Симеон Петров от Полша. Не мога да конкретизирам за оферта. Не съм говорил за това, защото най-важен ни е следващия мач. Играчите са млади. Ако искат да излязат, ще имат шанса си“, каза Николай Панайотов.

Наскоро пък стана ясно, че ЦСКА 1948 готви раздяла с втори нападател.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес