Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Почти сигурно: ЦСКА се разделя с една от големите си звезди?

12 март 2024, 10:19 часа • 1328 прочитания

Една от големите звезди на ЦСКА Тобиас Хайнц почти със сигурност ще бъде продаден през идното лято, твърди "Мач Телеграф". Според информациите, ръководството на "червените" вече не разглежда Хайнц като непродаваем футболист и е готово да се раздели с него.

ЦСКА продава Тобиас Хайнц?

Тобиас Хайнц бе най-добрият играч на ЦСКА в началото на този сезон, като бе и единствена опция на позицията си. Той се превърна в лидер на отбора, но постепенно неговата форма спадна. Това е накарало и ръководството на клуба да промени статута му на непродаваем.

ОЩЕ: Добри новини за Ел Маестро: Основен футболист на ЦСКА се завръща срещу Ботев Пловдив

Тобиас Хайнц

Хайнц вече не е със статут на непродаваем на "Армията"

Най-силен интерес към Хайнц проявява италианският Верона, който е част от елитната Серия А. В ЦСКА вече имат няколко халфа, които до голяма степен припокриват функциите на Хайнц - сред тях са Джонатан Линдсет, Улаус Скаршем и Станислав Шопов.

По-рано се появиха информации, че Тобиас Хайнц има проблеми с алкохола и хазарта - твърдения, направени от тартора на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца. В информацията на "Мач Телеграф" се допълва, че Хайнц почти на 100 % ще бъде продаден през лятото.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес