Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пирин взима двама от ЦСКА и юноша на Левски

19 юни 2023, 16:55 часа • 2938 прочитания

Ръководството на Пирин Благоевград планира да направи здрава селекция за новия сезон в Първа лига. Шефовете на „орлетата“ вече са набелязали футболисти за привличане, като са хвърлили око на двама играчи на вицешампиона ЦСКА, както и на юноша на Левски. Това съобщиха колегите от „Труд“.

Според информацията благоевградчани ще се опитат да вземат Бисмарк Чарлс и Симеон Александров от ЦСКА. Първият е преследван от контузии в последно време и „червените“ обмислят раздяла с него, тъй като той много рядко е на разположение на треньора Саша Илич. Той все още има договор с „армейците“ и е възможно да бъде преотстъпен.

Симеон Александров

Симеон Александров пък пристигна при „червените“ в началото на миналия сезон. Той обаче така и не успя да се наложи в състава на Илич и поради тази причина бе пратен под наем в бившия му отбор Септември София. Очаква се младото крило също да бъде преотстъпен на „орлетата“.

Третият набелязан футболист пък е юношата на Левски Атанас Кабов. Офанзивният футболист прекара последния сезон в Септември, но тимът изпадна от елита и той е готов да продължи кариерата си другаде. Неговият договор със столичани изтича в края на месеца и той може да премине, в който си пожелае клуб без трансферна сума.

Онзи ден пък Пирин се раздели с треньора Христо Янев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес