Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петрович разкри общото между ЦСКА и "Левски" и се закани на Лудогорец

10 май 2019, 17:50 часа • 5265 прочитания

Люпко Петрович, който е част от треньорския щаб на ЦСКА, говори преди дербито с Лудогорец, което е считано за определящо за титлата в Първа професионална лига.

Сръбският специалист е на мнение, че сега е моментът "червените" да покажат, че искат да са шампиони. Той коментира и напускането на Любослав Пенев, като сподели, че му е "жал".

Относно шанса на ЦСКА да стане шампион:"Какво има да се говори за този мач, ще е труден. Имаме 4-5 играчи, които не са тренирали напълно след мача с Черно море. Лудогорец е седем пъти шампион на България, време ще дойде да ги бием, дали ще е в събота, дали ще е след година, дали ще е след пет... Ще дойде.

Четири кръга преди края ЦСКА има шанс да е шампион, това не в било скоро. Лудогорец винаги имаше титлата 5-6-7 кръга преди края. Ако спечелим сега, после още три победи и печелим титлата. Това е крачка напред, а не назад. Успех е единствено като се спечели титлата."

Вижте какво мисли Петрович по темата Любо Пенев

"Бил съм треньор и на Левски, и на Литекс, сега помагам на ЦСКА. Това е голям клуб, а аз съм професионалист и съм работил в над 20 клуба по цял свят.

Радвам се, че съм имал щастието да работя и в голям клуб като Левски, и че съм доведен да съм в друг такъв клуб като ЦСКА", сподели Петрович.

А какво е общото между работата за столичните грандове, вижте в sportlive.bg.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес