Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Лудогорец подписа с халф от Кабо Верде

17 юни 2024, 17:46 часа • 686 прочитания

Лудогорец обяви привличането на национала на Кабо Верде Дерой Дуарте. 24-годишният халф премина медицинските тестове и подписа четиригодишен договор с българския шампион. "Трансфермаркт" оценява играча на 1 милион евро.

Дерой Д'Енкарнасао Дуарте е роден в Ротердам, но с корени от Кабо Верде, като има 8 мача за националния тим на островната страна. Той има и нидерландско гражданство, като е играл за юношеските и младежката селекция на "лалетата".

Кой е новият играч на Лудогорец?

Дерой Дуарте

За последно Дуарте игра в нидерландската Ередивизия за отбора на Фортуна Ситард, където записа 87 участия за 3-годишния си престой. Преди това представлява тима на Спарта Ротердам в рамките на 4 години, където има 12 гола в 103 срещи. Дерой Дуарте също е и ключова фигура за националния отбор на Кабо Верде. Тази година той взема участие със страната си на финалите на африканската купа.

Лудогорец привлече национал на Кабо Верде Лудогорец реализира пореден входящ трансфер. Тринадесеткратните шампиони...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Monday, June 17, 2024

Това е вторият входящ трансфер за 13-кратните шампиони от началото на летния трансферен прозорец. Тимът на Георги Дерменджиев се подсили с германския страж Хендрик Бонман.

ОЩЕ: Радост в Разград: Нападател на Лудогорец с първи гол на Евро 2024 (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес