Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново 20 от ЦСКА! Името на Левски им пречело

15 май 2014, 15:16 часа • 12611 прочитания

"Получавам редица сигнали от повече от едно място, че има много сериозен натиск от един противников отбор върху лицензионната комисия спрямо нас", каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Шефът на "армейците" заяви, че клубът е покрил всички изисквания на лицензионната комисия към БФС и няма как да изгубят лиценза си. Тодоров нападна Левски, като заяви, че от страна на "вечния враг" има сериозен натиск върху комисията.

"ЦСКА към момента е покрил, дори надхвърлил в определени аспекти изискванията на комисията. Няма никакво основание да ни отнемат лиценза. На последното заседание на комисията ни казаха, че всички документи са ни изрядни. Имаме много сигнали, че един противников отбор, оказва сериозен натиск върху комисията. Сигналът не е от едно място. Ако наистина е така им предлагам да се прекръстят, защото Васил Левски е символът на нацията ни за чест и достойнство. Те загубиха четири пъти тази година, но на терена - честно. Сега се опитват по нечестен начин и задкулисно да отнемат това. Има много национални предатели в българската история да си изберат някого. Видя се, че този сезон Левски е несъстоятелен. Пожелавам им да се стегнат и догодина и да са по-стабилни на терена. ЦСКА е изиграл честно всеки един мач този сезон, а после ние излизаме ревльовците", каза Тодоров.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес