Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко липсващи играчи в Левски, Топчо дава шанс на юноши (ВИДЕО)

07 май 2023, 17:17 часа • 2833 прочитания

Наставникът на Левски Елин Топузаков потвърди, че няколко играчи ще отсъстват в предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив. Топчо ще даде шанс на юноши на "сините" да вземат участие в мачовете на първия отбор до края на сезона. Той обаче се надява младите момчета да не "прегорят" в мъжкия футбол - затова той смята, че с тях трябва да се подходи внимателно.

"Наблюдавах мача на втория ни отбор срещу ЦСКА 1948 и перманентно взимам по 2-3 души от втория отбор. При тях обаче е нужно да се действа внимателно. Те трябва да влязат в подходящ момент, в който да са спокойни и да покажат своите качества. Юноши ще вземат участие, но се надявам да не прегорят", заяви Топузаков преди мача с Локомотив Пловдив, за който включи 7 юноши в групата на Левски.

В лагера на Левски липсват няколко играчи, сред които и Филип Кръстев и Андриан Краев. Топчо знае кои ще бъдат техните заместници в мача срещу Локомотив и се надява те да се представят на ниво. Хосе Кордоба все още не е готов за завръщане към игра, Илиян Стефанов не е готов за 90-минутен мач, а Николай Михайлов е с температура.

Какво още каза Елин Топузаков, четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес