Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Гигов обяви, че се оттегля от футбола

23 юни 2015, 22:01 часа • 13918 прочитания
Николай Гигов категорично заяви, че "железничарите" остават без собственик, без лиценз, а Гриша Ганчев в никакъв случай не е плащал на НАП задълженията на столичния клуб. Той заяви, че излиза от футбола и е готов да подари марката "Локомотив София".

"Лично ми се обади Борислав Михайлов, който в телефонен разговор ми заяви, че Локомотив София не може да получи лиценз за новото първенство. Изтъкнатата от него причина беше, че сме изпуснали всички срокове за плащане към НАП", каза Гигов за "Gong". Така опроверга информацията на "Блиц", че Ганчев е платил задълженията на тима към НАП.

"Не е вярно, че Гриша Ганчев е платил задължението ни към НАП, то не е погасено. Тук искам да уточня във връзка с вчерашните спекулации, че пред Изпълкома аз поисках отсрочка за евентуално получаване на лиценз в полза на Локомотив София, а не на някой друг клуб", допълни Гигов.

Той сподели още, че на два пъти от ЦСКА в последните месец-два са искали от него да преотстъпи лиценза на клуба в тяхна полза, но и двата пъти е отказал.

Всичко, което сподели Гигов прочетете в Sportline.bg.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес