Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Не желая да работя в Левски със спуснати ръководители и скрити собственици"

19 май 2024, 01:07 часа • 3985 прочитания

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов отново върна лентата назад и коментира напускането си от столичния град. Мъри ясно отговори дали би се върнал на работа на стадион "Георги Аспарухов" при това ръководство. Специалистът използва термини като "спуснати ръководители, началници и скрити собственици", с които предизвика интерес.

Мъри захапа ръководството на Левски

„Не желая да работя в Левски със спуснати ръководители, началници и скрити собственици. Това е истината. Разликата от преди година е, че се градеше отбор от нулата. Взимаха се футболисти, без да се продават, защото играчите струваха 0 стотинки. А сега се продават най-добрите, с които се чистят лицензионните задължения“, заяви Стоилов в интервю за Крум Савов по телевизия „7/8“.

ОЩЕ: На фона на викове "Оставка!": Костов се оплака от тегавата среда в Левски (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

"Кой каквото си е надробил, ще го сърба"

Преди дни настоящият наставник на Гьозтепе Стоилов коментира протестната акция на част от привържениците на "сините" срещу мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Мъри подчерта, че действията на феновете са били мирни, и обобщи ситуацията с поговорката: "Кой каквото си е надробил, ще го сърба" (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес